dimecres, 24 de gener del 2018

TORNEM DE NADAL


 

Ja hem tornat de les vacances de Nadal!
Tots els xiquets i xiquetes estan molt contents amb els regals que els han portat el Reixos.
Abans d'anar-nos de vacances vam tindre una setmana plena d'activitats nadalenques.
 Un matí vingueren els alumnes de 1er de Primària  a llegir-nos contes de nadal fets per ells. Ens va agradar molt!

 Un altre matí anàrem al pati de Primària per a còrrer la "Sant Silvestre". L'oratge no ens va acompanyar perquè va ploure però ferem la cursa amb un gran somriure.

Una activitat amb la qual van guadir molt va ser l`arbre dels desitjos. Tots els xiquets i xiquetes feren unes targetes amb desitjos molt espècials, les quals van ser penjades dún arbre del nostre pati.


També varem rebre la visita dels Reis i, com cada any, ferem un xicotet festival de Nadal. Cadascuna de les classes d'Infantil va fer un ball. Els Reis van quedar encantats!. Després tots els van donar la seua carta: els alumnes de 3 anys a Baltasar, els de 4 a Gaspar i els de 5 a Melcior.

L'últim dia vam tornar a Primària per a celebrar "Cap d'Any". Les profes Mari Carmen i Cristina van donar les campanades amb un metal.lòfon i nosaltres vam menjar un "gusanito" per cadascuna de les campanades. Va ser molt divertit! Després els alumnes de 6é ens invitaren a ballar un vals. Per a  finalitzar l'acte tota l'escola va ballar una cançò de Macaco "Seguiremos".

Per últim, voliem donar les gràcies a les famílies per la seua col.laboració fent les campanes que van decorar el pavelló d'Infantil. L'arbre va quedar preciós.