dijous, 31 d’octubre del 2013

HALLOWEEN PARTY


Esta vesprada hem celebrat la nostra festa d'Halloween. És increïble el que els agrada esta festa als més xicotets. L'han estat esperant amb molta il·lusió, parlant de les seues disfresses des de fa dies. Hem passat part de la vesprada amb les disfresses, els maquillatges i els diferents accessoris que cada xiquet ha portat al col·legi. I hem fet moltes fotos. Després hem passat una bona estona en el pati, on hem cantat i ballat les cançons apreses en la classe d'anglés. I després del pati tots han tingut les seues "xuxes". Ho hem passat molt bé tots i totes. Moltes gràcies,mamàs i papàs, per la vostra col·laboració.


Si voleu veure les fotos cliqueu  AÇÍ

dimecres, 23 d’octubre del 2013

dimarts, 8 d’octubre del 2013

9 d'octubre

Este curs la celebració del 9 d'octubre l'hem dedicat a la llegenda de l'oroneta i el rei, que podeu veure en la presentació de baix. En classe hem treballat la història i aprés la cançó. Tots els alumnes d'Infantil, els xicotets amb més ajuda i els majors quasi sols, han preparat la seua corona de rei la seua oroneta per a cantar tots junts, esta vesprada en el pati "Oroneta, gentil oroneta". Després hem fet filaes al so de les marxes mores i cristianes. Com ha dit Alejandro, de 4 anys "Senyo, ha estat guay". A la dreta,les fotos.

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Ja estem açí!

Sí,ya estem ací, amb la il·lusió d'un nou curs. Els alumnes de 4 i 5 anys han tornat a l' escola amb moltes ganes de retrobar els amics i ja estan immersos en les activitats de classe.También han arribat alguns alumnes nous que ja estan ben integrats en els grups. I els de 3 años... després de les dures setmanes d'adaptació (dures per a tots, xiquets, pares i professores) podem dir que este període ja ha conclòs. Generalment, tots vénen contents al col·legi i disfruten en la seua classe. Ocasionalment hi ha algun plor però tot transcorre dins de la normalitat. En este blog anirem penjant moltes coses: notícies, fotos de les activitats que anem realitzant, enllaços interesantes... Esperem que siga una eina de comunicació per a tots. Vos animem a aportar suggeriments i comentaris. A la dreta ja teniu alguna foto. Ireremos penjant moltes més.