dilluns, 24 de juny del 2013

FI DE CURS

 







Pareix mentida però ja hem arribat a fi de curs. Per als alumnes de 5 anys també acaba una etapa, l'any que ve ja aniran al "Col.le gran" i s'hauran fet majors. Per a nosaltres una gran satisfacció haver pogut acompanyar-los en estos anys tan especials. Els trobarem molt a faltar. Ja saben que estan invitats a visitar-nos sempre que vullguen. 
MOLTA SORT EN PRIMÀRIA! 
El dijous 20 celebràrem l'acte d' acomiadament d'esta promoció 2010-2013. Va ser un acte emotiu on els alumnes van cantar, van ballar i van rebre de mans de les seues mestres les orles de fi de cicle. El divendres 21 vam tindre FESTA! El grup de teatre CAMÍ DE NORA va proposar als nostres alumnes una aventura: trobar un tresor perdut. Ho passàrem genial, mireu les fotos. Per a acabar, en el primer dia d'estiu què tal uns gelats? Alguns es van posar les botes. 
I ja només ens queda desitjar a tots els seguidors d'este blog un FELIÇ ESTIU. Tornarem al setembre.

dilluns, 3 de juny del 2013

ELS BOMBERS

Dijous passat varem rebre una inesperada visita. Van vindre els bombers! Però no perquè haguera cap situació perillosa que fera necessària la seua presència sinó perquè Javi, el papà d'Alejandro Sánchez i Juan,un company seu del Parc de Bombers de València van vindre a ensenyar als nostres alumnes moltes coses: l'equip que un bomber necessita per a no cremar-se i poder respirar durant l'extinció d'un incendi, les diferents situacions d'emergència a què acudixen els bombers... Tots vam aprendre molt, per exemple que un xiquet no deu mai jugar amb foc, que el fum és també molt perillós, el número a què cal cridar en cas d'emergència (112) i també realitzarem un simulacre d'evacuació en cas d'incendi. Va ser una visita molt instructiva i ho passàrem realment bé. Moltes gràcies per vindre, bombers, ha estat una molt bona experiència. A la dreta, fotos.